?>

Hurda kan mig noppa ordnin pa samtliga sjalv registrerade mej for Tinder Gold?

Hurda kan mig noppa ordnin pa samtliga sjalv registrerade mej for Tinder Gold?

Hurda kan mig noppa ordnin pa samtliga sjalv registrerade mej for Tinder Gold?

Forsavitt skjutreglaget ar installt pa automatisk fornyelse, stanger n fran det forut att al blivande betalningar. Ifall du ej tittar skjutreglaget kan det besta inaktiverat eller allaredan avstangt i iTunes. Akt faktureringsfragor kan du stadse kontakta Apple Support.

Avbryt Tinder Gold Online

O n anvander Tinder Online kommer ni icke att forma bruka ett appbutik for att stekpann utav Tinder Gold. Istallet maste du trada mo Tinder-webbplatsen fo att bryta din prenumeration.

Aterigen, du kommer fortfarande att hava medelvarde at Tinder Gold fram mot slutet utav saken dar betalda perioden da ni kommer att aterga mot gratisversionen.

Vanliga fragor

Tyvarr utfor Tinder det icke latt att fjattra detaljerna inom avbokningen sa vi har inkluderat svaren pa dina vanligaste fragor i det aga avsnittet.

Det arme ar nago oerhord heta kvinn brunhari konventionell fraga. Som namnts ovanfor kan ni forsta dig pro Tinder via Apple, Google Play alternativ sjalva Tinder-appen. Lyckligtvis finns det ett frank forfaringssatt sasom hjalper dej att avsoka vart n ursprun registrerade dej.

Forst maste n finn e-postbekraftelsen du fick nar ni forst registrerade dej. Anvand endast sokfaltet i din e-postklient och skriv ”Tinder Confirmation” alternativt nagot som paverkar. Avvika op bekraftelsenumret.

Om bekraftelsenumret borjar med MK betyder det att du age registrerat dig med ditt Apple-konto. Ifall det borjar tillsamman GPA ager du registrerat dej tillsammans ditt Google Play-konto. TNDR inom borjan fran bekraftelsenumret indikerar att ni registrerade de ino Tinder-appen.

Sjalv kan inte prata opp uppsyn prenumeration. Va mer kan sjalv shoppa?

Flera anvandare ge stryk rapporterat besvar med att lagg fran dala prenumerationer. Oavsett ifall ditt fotografi age gatt ut samt alternativet ick visas alternativt forsavitt du avbrot prenumerationen sam ni aven fortsattningsvis debiterades, anvand saken da age lanken akte att kontakta Tinders kundsupportteam.

Det ar harlig att omfatta nago skarmdump ifall mojligt, andock fyll i formularet samt avsanda in din ansprak forsavitt hjalp. Du kommer att betydelselos ett e-postmeddelande med ytterligar instruktioner och faststalland.

Slutgiltiga tankar

Tinder Gold erbjuder jatte- utav fantastiska funktioner forut att stilla anvandare att cykl sin upplevelse samt finn ytterligare matchningar. Men ifall ni redan har hittat just matchning, ick far fler matchningar a vanligtvis alternativt endas ar fardig att ga framat fran Tinder, da ar det enastaende att tillbringare mo hurda du avbryter ditt abonnemang. Inom i igenom att folja stegen oerfaren kommer n att klara av fullgora din prenumeration samt ga framat fran Tinder pa nolltid.

Ar Tinder Gold var priset du betalar fo det? Tyckte du att det varenda icke besked att tala opp Tinder Gold nar du forsokte? Redogora for oss o dina erfarenheter fran Tinder Gold i ett inlagg nedom!

Verksamhet operations
  • Operations and Maintenance
  • Maddington Recycling Facility
  • Gingin Landfill (Fernview)

Harifran vill ni pragla kungen ”Prenumerationer”, vilket kommer att ladda ett upprakning kvar allihopa prenumerationer som ar anslutna at ditt Google Play-konto. Avhangig pa hur manga aterkommand prenumerationer du age pa ditt konto kan saken dar besitt sidan besta fullproppad tillsammans dussintals appar, alternativt kanske endast tva.

Oavsett, bladdra vi listan tills ni hittar all Tinder ar listad och belastning gallande valet. Ni ak tva konstig omrostnin: avbryt sam fornya. Fornyels later de andra ditt kreditkortsbetalningssatt (du kan hantera ditt Play-saldo, ditt Google Wallet-saldo, kredit- sam betalkort och Paypal), https://worldbrides.org/sv/blog/svartlistade-datingsajter/ men for saken dar age handledningen kissbrides pa rat arm frA?n kA¤llan letar vi postum ”Annullera” alternativet.

Elle kan du ocksa absolut enkelt granska inom Play affar efter Tinder, hitta appen inom dina listor, ga mot appens blad, kompression konungen ”Hantera prenumerationer” samt tryc darnast pa ”Avbryt”. Simma metoderna kommer att uppna likada foresats, samt ingen fran do tar sarskilt lang tidevarv.

inutan

留下您的信息