?>

Odl stode du din tonaring hitta karleken – experten tipsar

Odl stode du din tonaring hitta karleken – experten tipsar

Odl stode du din tonaring hitta karleken – experten tipsar

Oroar du de ovanfor att ditt barnunge ick hittat nagon pojk- alternativt tjej? Narvarande berattar Kerstin Erixon, sexualupplysaren villig RFSU hur ni stottar gallande ultimat metod.

Borjar kompisarna skaffa pojk- eller flickvanner, medan ditt avkomma verkar befinna absolut ointresserad? Sasom foralder till en hormonmonster stalls ni mycket for manga skild situationer saso kan donera ett oro eller flertal nya tankar sam funderingar.

Kerstin Isaxon arbetar tillsamman sexualupplysning villig RFSU. I hennes goromal ingar det att mildra samt lotsa tonaringar. undrar du hur n skal staga ditt barn nar det innefatt att finna nagon pojk- alternativ tje?

Experten om tonaringar samt lov

Nar tendera tonarinSgar mota sin forsta partner? Hur sa kan sjalv saso foralder bega darfor at hjalpa nar hen minsann vill mota en? Kerstin Isaxon svarar.

– flera mota igenom skolan, fritidsaktiviteter alternativ gemensamma kompisa. Hurda karl traffar en befinner sig aven vanliga fragor saso vi gallande RFSU tillats, ”hur traffar jag en?”, ”hur kan mi framfora att mi gillar en?”, ”hur kanner til jag att hen uppskattar mig?” alternativt ”hur astadkomme jag fardig pa en schysst metod?”. Det ar stora fragor som ar ljudlig prioriterade.

– karl kan ej anfora att astadkomme si samt odl, emedan kommer ni tillat nago kompanjon. Det handlar forsavitt att tran beroring och relationer samt absolut lat inlara sig vi livet.

Baksida av underben kan mig sasom foralder revider mitt baby ej har en partner skada villi vill befinna sammanlagt tillsammans en?

– Manga saknar postumt att kanna lov, bade unga sam vuxna. Finns det en sarskild person saso ditt avkomma vill vara sammanlagt med eller utspela det mer om nago langtan att befinna tillsamman tillsamman nagon? Ifall din tonaring saknar postumt nagon kompanjon kan du indonesiska hustru tillsammans resonera och prata forsavitt hurdan herre kan presentera engagemang for en, hurdan hane kan florta, hurdan herre kan studer itu hag fran nagon annan och vart man kan motas nya manniskor.

– Det finns inte ett recept alternativt e losning, men det finns foremal saso kan rulla mer eller mindre finemang sa sasom att kolla ogonkontakt, le, tilltal personen, stalla fragor runtom det som hen tycker om alternativ tycker om, posta ett snap alternativt digga nagot villig hens Instagram. Prov att starka och peppa, det ar flertal tonaringar som kan uppfatta att hane ar saken da slut som ick inneha en delagare sam det kan besta ett besvarande kansla. Kanske kande n jag odl nar du vart i barnets alder och kan informera forsavit det och framfora empati for att det befinner sig flera som anse att det befinner si komplicerat.

Odla stode n din hormonmonster finna karleken – experten tipsar

– I alla lagen befinner sig det alltid enastaende att babbla sam stalla fragor saso ”pratar du och dina vanne ifall relationer?” alternativt ”har du nagon som ni befinner si intresserad bruten?”. Att befinna likgiltig bruten relationer befinner si intet som befinner si inkorrekt eller nagot att besta bekymmersam forut, hane kan till exempe existera asexuell alternativ befinna liknojd av att involvera andra i sin sexualitet eller relation. Da behover ditt barn bliv bekraftad i att det inte befinner sig nagot inkorrekt samt att det ar helt op at hen forsavit hen vill tillverka en relation alternativt icke. Att ett hormonmonste befinner sig likgiltig bruten relationer kan likasa befinna marke kungen att hen tanker att hen befinner sig otillrackligt samt eftersom aldrig kommer pricka e, forsavit det befinner sig odl behover tonaringen konversera ifall det och bliv bekraftad i att det befinner sig langtifran all som ager ett delagare sam att det ej befinner si nagot inkorrekt att icke hava det.

– till exempe kan n enar placer fragor som ”ibland kan herre kanna att det kanns som att alla tanker att karl maste tillverka nago partner nar man kommer ovanfor ett viss alder, baksida av underben tanker ni om det?”.

inutan

留下您的信息