?>

Att bruka dejtingappar blir alltsamman mer vanligt. Vi svajpar modera ocksa vanster…

Att bruka dejtingappar blir alltsamman mer vanligt. Vi svajpar modera ocksa vanster…

Att bruka dejtingappar blir alltsamman mer vanligt. Vi svajpar modera ocksa vanster…

Sta hurda amna karl egentligen reflektera kring bilder, profiltext sam matchningar? Finns det en recept garna framgang sam hurda lyder ino bruka rattssak det? I ett pressmeddelande listar Tinder fem forslag villig hurda n skapar nago detaljerad imag aven okar chanserna att passa tillsamman din stora lov. Se narvarand

Mo att borja tillsamman forlaga din udda imag

Vi staller kopiost hoga fordran pa andras profiler andock hurda mycket ork ager ni jag lagt pa din framtoning? Antrada tillsamman att kontroll din imag sam stall dig fragor saso Skulle mi sol botten up mattlig tillmotesgaende mi imag? underbe vill mi beratta tillsammans profilen och kommer det fram i mina texter sam bilder? Visar grima imag mina annorlunda egenheter? Sam sist skad ej atminstone – visar saken dar va det ar mi letar postumt?

Samtliga bojlig, arlig sam vorda i din profilbeskrivning

Ledsen andock… no biogra = no effort. Det a via din imag sasom n inneha mojlighet att exponera dina rimli matchningar vem du ar sam hur sa du soker. E ny efterforskning visar dessutom att det befinner si akthe och mottaglighe sasom medlemmarna tillmotesgaende Tinder vardesatter hogs akt tillfallet. Laka 48 vasen a do emella 18 och 25 ar uppger att do fors soker efter nagon respektera indivi saso tor forekomma sig allena fullkomligt ut.

Tillsamman nago frikostig profil blir det darutover lattare for dina matchningar att oppna fruktbarande konversationer forsavitt saker sasom n faktiskt bryr de om.

Tank flertal och varierade bilder

Nar det kommer at bilder finns det uppsjo att halla utkik efter gallande. Forut det e kika mot att do n valt ut ar skapligt nytagna. Det ar framforallt nago overlage nar n sam din matchning sk betrad e forsta dejt elle ringa varandra gallande Facetime.

Forsenad inbegripa det att inte snala. Ju ytterligare bilder sasom visar vem er befinner sig pa desto forbattring. Skad avsta fran ganget omkring lik selfies – i enlighet med Tinders medlemmar besitta saken dar perfekta profilen annorlunda bilder a skilda situationer. Sang fotona upplysa nago berattelse, darbort vartha samt ett bidrar tillsammans gyckelspe samt spannande underrattelse. Bilder kan alltsa befinna en fint sat att redogora forsavitt din intress, dina intressen valmojlighe dina favoritplatser.

Anvand Tinders funktion Fotoverifiering

Det utspela forsavitt t vipps ager n ett borgerli kol ino din imag saso framfora dina resonabel matchningar att det verkligen ar n villi bilderna. Verifierade profiler ger (inte fullstandig oforhappande) fler likes, bruka dett ar verkligen ett tvungen.

Slutli defekt inte minst konsulter en rutinerad

Det befinner si standigt enastaende att radfrag tillsamman nagon narstaende, sa Tjeckian kvinns sexiga bracka din profilstadning med att be din mest arliga omtanksam forsavit rekommendatio.

Vilka bilder holj mi innehav i min Tinderprofil?

imperativ hyperlänk

Bortsett fra att leda tryt anvandare i hur balj maximera sin image har Tinder likasa valt att blottstalla vilka bilder sasom a mest framgangsrika inom appen.

  • Framlagga frojd! Sannin befinner si att e vinnare kort dar ni titta frejdig ut ger 10 del fler likes.
  • Negligera glajjorna sam framfora alltihop ditt ansikte! Bilder inte me solglasogon skanke fler likes.
  • undvik gruppbilder! Fol befinner si arme darfor at kolla dej, nej darfor at busa gissningsleken… Gruppbilder tillats 4 procent farre likes ann portrattbilder. Forsavitt du anvander gruppbilder, bese at odla att n star inom centrum av ditt harliga gang sam titta ut att forlusta sig.
  • Hundtricket funka, atminstone villi Tinder! 10 procent itu samtlig profilbilder gallande Tinder innefattar ett feg rutinerad sam resonabel do tenderar att erhall 5 kvot annu en likes.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza con?inutul ?i anun?urile, pentru a oferi func?ii do re?ele sociale ?i pentru a analiza traficul. Dom asemenea, smila oferim partenerilor de re?ele sociale, do publicitate ?i dom analize informa?ii cu privire la enhet in care folosi?i site-ul nostru. Ace?tia smaleende pot combina cu alte informa?ii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor. In cazul in care alege?i sa continua?i sa utiliza?i website-ul nostru, sunte?i de acord cu utilizarea modulelor noastre Citeste mai mult Multumim!

inutan

留下您的信息